Mina sidor på Storytel!

Idag tänkte vi kika lite på“ Mina sidor, eller kanske snarare dina sidor!

Mina sidor finns för att du som lyssnare och abonnent ska kunna ha kontroll över din lyssning och ditt konto hos Storytel. Det fiffiga är att kontot finns tillgängligt för dig 24 timmar om dygnet och här finns all information om ditt konto, din bokhylla och när ditt abonnemang förnyas.

Ditt konto hittar du om du surfar till“ www.storytel.se

Logga in

För att logga in fyller du i ditt mobilnummer och det lösenord du valde under registreringen. Sedan förblir du inloggad om du inte själv loggar ut.

Om du har glömt ditt lösenord skaffar du lätt ett nytt genom att klicka påGlömt lösen?

Nu när du har loggat in kan du lyssna på dina böcker, titta i din bokhylla, läsa alla dina kommentarer, ändra epostadress eller mobilnummer och se när ditt abonnemang förnyas nästa gång!

Bokhyllan

När du loggat in hamnar du i din bokhylla! Här ser du vilka böcker du lyssnar på, men här finns också information om vilka böcker du lyssnat på.

Det finns ett val som heter ”Vill lyssna på” och här hamnar de böcker man väljer på hemsidan, men inte börjar lyssna på. De titlar man lägger här syns i nuläget tyvärr inte i din mobil, för att se dem där så behöver du starta boken så den hamnar i din bokhylla bland böcker du lyssnar på.

Aktivitet

Här samlas information kring när du började på en bok och när du lyssnade klart på densamma. Här finns också all information om vika böcker du kommenterat och hur du betygsatt dessa med stjärnor.

Profil

När du klickar på denna flik så ser du all information som dig. Här kan du själv byta mobilnummer och epostadress samt välja om du vill ha nyhetsbrev framöver.

Kom ihåg att skriva in ett alias som kommer synas bredvid de kommentarer du skriver till böckerna.“ Det går även att ladda upp en bild som syns när du skriver en kommentar på en bok!

Konto

Under denna flik kan du hantera ditt konto genom att till exempel välja att byta abonnemang eller betalsätt.

Här finns dessutom all din betalhistorik och du får information om när ditt konto förnyas nästa gång. Denna information kan vara bra att ha om man har ett singleabonnemang och är nyfiken på när man får tillgång till sin nästa bok!

Om du är inloggad på ditt konto och surfar runt på hemsidan klickar du bara på ”Mina sidor” för att komma tillbaka till din bokhylla!

Så, nu“ har vi gjort en ordentlig genomgång av Mina sidor och hoppas att du ska känna dig mer i kontroll över ditt Storytel!

Och ett litet tips på slutet; “ Du har väl inte missat“ Om Storytel, sidan där du får tips om hur tjänsten fungerar!

Vi önskar mycket nöje med ljudböcker!

Mina sidor på Storytel!

10 reaktioner på ”Mina sidor på Storytel!

  1. Anne-Marie Thomsen skriver:

   Jag vill säga upp mitt Abonnemang
   Men varje gång jag försöker så godtar man inte mitt lösen fast jag byter lösenord
   Anne-Marie Thomsen

   Gilla

  1. Hej Ulla! Vi hade tyvärr problem med driftstörningar under natten då vår underleverantörs automatiska back-up system inte funkade denna gång. Vi jobbar på åtgärder för att det här inte ska hända igen och beklagar störningarna.

   Om du har övriga frågor så kan du kontakta vår support på support@storytel.se.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s