Storytel och våra vänner!

Idag vill berätta lite om hur glada vi är! Kul, men varför är ni så glada på Storytel kanske du undrar nu.

Jo, vi har så många fantastiska vänner på vår“ Facebooksida“ och därför är vi så väldigt glada!

Varje dag är en ny dag med roliga bokdiskussioner, frågor, förslag och inte minst en möjlighet för oss att ha en en direkt dialog med våra vänner, det är ju helt fantastiskt!

På vår FB sida kan man prata om allt som rör Storytel och de böcker man lyssnar på eller vad man gör medan man lyssnar. Går gärna in och läs om vad andra gör samtidigt, kanske du kan få en ny ide på när du kan njuta av en bok!

Tro nu inte att man bara måste rosa Storytel om man blir vän med oss på FB, vi tar absolut till oss av ideer, förslag och gnäll. Vi är till och med glada över om du tar dig tid att gnälla lite för det betyder att Storytel har berört dig och du vill att vi ska veta det och bli bättre!“ Vi på Storytel finns tillgängliga och försöker svara på så många kommentarer vi kan.(Men vi måste hänvisa rena supportfrågor till“ www.storytel.se)

Det är inte bara vi på Storytel som skriver inlägg, vi har en hel bunt riktigt aktiva vänner. Detta fantastiska gäng, ingen nämnd ingen glömd,“ skriver egna inlägg eller hjälper till med allt från boktips till teknikfrågor och det är vi extra glada för. För då kan du som använder Storytel få hjälp, ideer och utbyta erfarenheter med andra som har samma intresse!
Så, om du inte redan“ gillar“ vår FB sida“ är du varmt välkommen att göra det och känna vår gemenskap!

Storytel och våra vänner!

Kommentera