5 vanligaste sysselsättningarna när man lyssnar på en ljudbok

Våren har kommit till huvudstaden och det känns som hela staden har vaknat till liv och fått vittring på sommaren. Ljudboken har förut ofta förknippats med vila, avkoppling och ledighet och sommaren har normalt varit“ Storytels“ mest hektiska tid eftersom många har lyssnat på sina ljudböcker under sin sommarledighet.

Under året har vi börja märka en stor skillnad i när man lyssnar och vad man gör samtidigt som man lyssnar på ljudbok, det märks tydligt att många har tagit med sig ljudboken från sin ledighet in i vardagen.

Vi fick detta bekräftat i den undersökning vi gjorde i Februari 2011 då vi bland annat frågade vad man gör samtidigt som man lyssnar. Rangordningen blev:

1 Motionerar/promenerar

2 Arbete/pyssel

3 Vilar/somnar

4 Pendlar/reser

5 Kör bil

6 Annat

Vi på Storytel gillar ljudböcker och ser det som vår livsuppgift att göra det enkelt, smidigt och prisvärt för alla att njuta av att lyssna på ljudböcker! V vi det är fantastiskt kul att så många har fått upp ögonen för alla olika tillfällen man kan njuta av en ljudbok i sin vardag!

På vår“ Facebook sida“ frågar vi ibland vad du gör samtidigt när du lyssnar och ett vanligt svar är just motionera. Vi höra att många går eller springer en extra runda bara för boken är så spännande och det känns kul att få vara med att bidra till folkhälsan!

Med detta önskar vi Trevlig Valborg!

Psst! Imorgon har vi exklusivt släpp av Barkhes döttrar av Bodil Mårtensson!

5 vanligaste sysselsättningarna när man lyssnar på en ljudbok

Kommentera