10 ljudböcker som hjälper dig ta nästa kliv i karriären

Sommaren är här, ja det är i alla fall juni och utanför vårt fönster dundrar nybakade studenter fram på lastbilsflak. Sommaren betyder att arbete ofta stannar upp på arbetsplatser i Sverige, det är semestertider. På“ Storytel“ är det tvärtom, det är högsässong!

Det är på sommaren som de allra flesta lyssnar mycket, som nya kunder får upp ögonen för ljudböcker och som vi får mest återkoppling från dig som lyssnar.“ I sommar kommer vi därför att få förstärkning på kontoret och det ser vi fram emot. Vi får hjälp med allt från support till programmering och sälj!

Idag började vi att rensa ut gamla papper och annat som vi har haft på kontoret för att bereda plats åt våra nya sommarkollegor. Det är nyttigt att rensa i röran ibland och få in nya friska förmågor och kunskaper

Detta leder mig helt osökt in på de nya böckerna vi har fått in i tjänsten, böcker som hjälper dig att rensa och få ny kunskap!

Om du, som vi på Storytel, tillbringar sommaren med att jobba så kanske våra nya businessböcker kan passa! I måndags släpptes c:a 250 st och senare i sommar kommer ytterligare 250 titlar. Nu finna alltså möjligheten att fördjupa dig i ämnen som“ Entreprenörskap,“ Karriär,“ Ledarskap,“ Personlig utveckling,Ekonomi“ och“ Business. En chans att kanske ta ett kliv på karriärstegen!

Här är listan på:

10 ljudböcker som hjälper dig ta nästa kliv i karriären

Vi hörs!

10 ljudböcker som hjälper dig ta nästa kliv i karriären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s