Ljudbokstoppen för barn!

I måndags hade vi en praktikant på“ Storytel, Julia 7 år. Hon gjorde två bra saker under dagen, den ena var att ta fram en topplista på barnböcker att lyssna på. Och den andra var att dekorera kontroret med konst, exempel kan ni se ovan!

Julia tog båda dessa uppdrag på största allvar och lyssnade koncentrerat igenom barn och ungdomsböcker, här presenterar vi hennes lista:“ 

Pinocchio

Som i en dröm

Hur du blir pirat

Simma lugnt Sigge

Spökskeppet Vallona

Vi tackar Julia för denna lista!

Sommaren är verkligen rätt tillfälle att introducera ljudböcker för barn. Det kan röra sig om när de har tråkigt en regnig dag, när det är dags att sova eller på resan till landet/utlandet när barn måste sitta still längre stunder.

I utbudet“ Barn & Ungdom“ finns allt från sagor för de minsta till riktigt spännande ungdomsböcker som Guldkompassen, eller böckerna om Bert och Sune, så det finns verkligen något för alla.

Med på Julias Lista finns boken Hur du blir pirat, en bok vi på Storytel verkligen rekomenderar som en bok att lyssna på tillsammans, hela familjen. Man skrattar högt åt både historien och“ Robert Gustafssons“ uppläsning.

Med dessa tips önskar vi nu en riktigt trevlig ljudboks sommar för hela familjen!

Veckans fråga är om du skulle vilja att vi startar en barnbokklubb med obegränsad lyssning ur Barn & Ungdomskategorin.“ Svara här!

Vi hörs!

Ljudbokstoppen för barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s