Ny hemsida!

I veckan fick Storytel en ny hemsida som vi är väldigt glada och stolta över!

Vi är mest stolta över att vi faktiskt har gjort den själva och att vi har lyssnat på dig som använder hemsidan för att göra den mer lättöverskådlig och skapa mer utrymme för böcker! Alltså hoppas vi att du också gillar den!

En liten presentataion:
På startsidan ser du nu främst vilka funktioner du får i tjänsten, vilka böcker som är nya och vilka som är mest populära.

Under fliken Ljudböcker hittar du, ja just det, ljudböcker! Vi har försökt lyfta fram lite olika typer av böcker i både bokhyllor och listor och hoppas att du ska få mycket inspiration när du letar något nytt att lyssna på!

Under fliken Om Storytel går vi inte lite mer på hur vi tänkte att tjänsten kan fungera i din vardag, för på Storytel tycker vi att ljudboken ska vara en del av allas vardag!

Nästa flik presenterar våra abonnemang och priser och här kan du välja det som passar dig!

Under den sista filken presenterar vi något nytt, möjligheten att köpa en bok utan abonnemang. Vi har fått in många önskemål om detta och nu finns den möjligheten!
Du kan både köpa åt dig själv och åt andra, en toppenpresent tycker vi!

När du loggar in på ditt konto är det mest utseendet som har förändrats, alla funktioner som att titta i bokhyllan, ändra information på din profil och ändra abonnemang finns kvar!
Och naturligtvis kan du, som har ett abonnemang, fortsätta att ge bort en bok till en vän!

Nä, nu är det nog med text i denna blogg, gå och kika runt på hemsidan istället:
www.storytel.se

Vi hörs!

Ny hemsida!

3 reaktioner på ”Ny hemsida!

  1. Viveka71 skriver:

    Hej!
    Jag är lite besviken faktiskt, jag har Single abonnemang så jag tänkte att över sommaren testa obegränsad läsning över sommaren. Men då visade sej om man gjorde detta så kunde man inte ta det obegränsad läsning på faktura längre utan då fick man ta det på konto. Sen om ville byta över igen till Single bok läsning så finns det inte Single, utan då var det obegränsad läsning som gällde eller ingen alls. Varför nu detta??

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s