Mer nyheter!

För andra veckan i rad kan vi presentera något nytt, iPhoneappen!

Vi har frågat dig som använder appen vad du ville ha för förbättringar och jobbat hårt för att få med dessa i den nya appen. Baserat på de positiva kommentarar vi fått så verkar vi har träffat rätt!

Förutom det nya utseendet så har vi gjort det lättare att hitta böcker under fliken ”Boktips”.
Nyheter presenteras höst upp på sidan, men sedan kan du själv välja hur du vill söka böcker genom allt från ”Alla Kategorier” till någon av de listor vi satt ihop.

Sök fungerar som vanligt, men nu har du möjligheten att sortera dina sökresultat på ett bättre sätt.

”My books” har bytt namn till Favoriter, detta är alltså din bokhylla!
Under denna flik har det hänt en hel del för att underlätta för dig att hitta bland dina böcker. Du kan välja att browsa bland alla titlar, pågående som färdiglyssnade. Men om du bara vill se pågående så går det fint. Det är nu möjligt att sortera böckerna på Senast lyssnade, Titel, Författare, inläsare och serie, klicka på rullgardinen och välj det som passar dig!

En stor nyhet är framtida, där hamnar de böcker du vill lyssna på, men inte vill starta direkt när du lagt dem i din bokhylla.
En annan stor nyhet är att man nu själv kan lägga en bok som färdiglyssnad. Klicka på Ändra, markera boken du vill ändra, välj Markerad som lyssnad och klicka på Klar!

Nu kan du hålla reda på ditt abonnemang och ge bort ljudböcker direkt i appen. Under fliken konto ser du vad du har för abonnemang och när det förnyas, samt om du har några valfria böcker att välja om du har ett singleabonnemang. Du kan skapa ett alias på Storytel, det kommer att synas när du lämnar kommentarer och du kan ge bort böcker till vänner!

Spelaren ser annorlunda ut. Här kan du välja att styra boken och ha en stor bild, eller förminska bilden och få upp fler funktioner.
Nu kan du själv sätta bokmärken, ladda ner boken i offline och lyssna i olika hastigheter! Det senare kräver att du har boken i offlineläge. Och du, det går att ha 5 böcker i offlineläge nu!
Du kan lämnat kommentarer, sätta stjärnor och dela boken på Facebook.

Kort sagt, det har hänt mycket med appen och vi hoppas verkligen att du ska gilla den lika mycket som vi gör!

Så till den fråga som nu hänger i luften: men vi som har android då, när kommer vår nya app?
Vi påbörjade arbetet med appen för några veckor sedan och när den är klar kommer den ha samma funktioner och utseende! Vi ska jobba på så snabbt vi kan för att göra om appen och släppa den till alla användare, men vi vågar inte lova något datum riktigt än.

Så slutligen vill vi önska en riktigt trevlig bokhöst!
Vi hörs!

Mer nyheter!

Kommentera