Bokfest!

Denna vecka fyller vi på med 18 titlar, alla böcker som släpps imorgon finns presenterade under“ Kommande Ljudböcker, men redan nu vill vi lyfta fram några titlar lite extra:

Sjärnlösa nätter av Arkan Asaad, boken som tar upp ämnet om tvångsäktenskap, kärlek och att finna sig själv. Det som gör denna bok speciell är att den är skriver ur manligt perspektiv.

Niceville av Kathryn Stockett, boken som blivit film och handlar om kvinnlig styrka under sextiotalet i amerikanska södern.

Ändhållplats Sverige av Ramona Fransson, en självbiografisk bok om Ramonas uppväxt, men också om hennes släkt. Ramona medverkade på ett seminarium under Bok och biblioteksmässan 2011, där hon pratade om sin bok:http://www.youtube.com/watch?v=JTgOg3n9wsA

Så är vi är“ glada över att 2010 års bästa kriminalroman, Mörk Jord av Belinda Bauer äntligen landar hos Storytel!

I fredags smög vi in en ny funktion i“ Storytel, det går nu att se vilka böcker som lyssnas på just nu! Vi hoppas att det ska inspirera till att hitta nya böcker att lyssna på. Om inte annat kan det vara spännande att se vad andra lyssnar på!
I dagsläget kan du se denna information på hemsidan och i iPhoneappen, men den kommer till android i den nya uppdateringen senare i år.

Så slutligen vill vi puffa för att vi har“ Stefan Einhorn“ som gästbloggande författare denna vecka! “ Blogg om boken“ Ã„nglarnas svar“ kommer senare i veckan!

Vi hörs!

Bokfest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s