Höstens stora snackisar har landat hos Storytel!

Nu har höstens stora boksnackisar landat hos“ Storytel,“ Jag är Zlatan Ibrahimovic“ och“ Eldvittnet.

Zlatan har berättat om sitt liv för författaren“ David Lagercrantz“ och detta har nu blivit en bok. Konstellationen Ibrahimovic och Lagercrantz var säkert inte självklar från början, men är troligen en riktigt bra kombination för det är inte första gången Lagercrantz skriver om fotboll eller samskriver böcker med andra. Biografin om Göran Kropp är ett exempel och hans roman“ Där gräset aldrig växer mer“ dyker ner i den internationella fotbollens värld. Ett annat exempel, på hans förmåga att porträttera ett levnadsöde, är romanenSyndafall i Wilmslow, som handlar om matematikern Alan Turing. Med detta i bagaget tror vi att boken om Zlatan kan passa många typer av lyssnare!

Dagens andra bok är“ Lars Keplers“ 3:e bok om“ Joona Linna,“ Eldvittnet.
Ett mord, en misstänkt och ett medium är ingredienserna i denna historia som kan leda precis var som helt!“ Vi vet att det är en efterlängtad titel och hoppas att många blir glada över detta extrasläpp!

Vi hörs!

Höstens stora snackisar har landat hos Storytel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s