10 snabba frågor till Katrin Zytomierska

Det är mycket snack om Katrin Zytomierska på Storytel “ just nu. Det är ju så klart för att vi släppt hennes bok om att bli smal med LCHF. Vi fick möjligheten att ställa 10 frågor till Katrin om boken och processen att ta fram den – det här är svaren vi fick.

Hur fick du idén till boken?
K: Det var mina läsare som tjatade om att de ville ha en bok där det stå hur jag gör för att gå ner i vikt. Mat, träning, tips. Så till slut gav jag dem det!

Är det annorlunda att skriva en bok mot att blogga? Hur?
K: Det tycker jag inte men det är för att jag valt att skriva min bok som min blogg. Däremot har man ju ett proffs som korrar alla texter och det är jag ju inte van vid så det är annorlunda.

Vad var svårast med att skriva en bok?
K: Det var inget som var svårt. Det gick i ett nafs!

Du har valt att läsa in ”Dags att bli smal” själv – varför?
K:
För att jag tycker att det är en bra bok att lyssna på i bilen. Jag tror att man kan få motivation till att sätta igång om man HÖR mig prata och inte läsa det själv. Men jag vet inte…

Det är din debut som inläsare – hur var det? Hur lång tid tog det? Hade du några förväntningar inför inläsningen – var det bättre/sämre än du“ förväntade dig?
K: Det var mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Den första timmen var så som jag trodde att det skulle vara. Lätt. Sen började min kropp att domna, jag fick ont i käken, hjärnan kändes som att den fylldes med bomull och det var riktigt tufft att sitta i tre två timmar till. Det tog totalt sex timmar att läsa in den.

Hur vill du att lyssnarna ska uppfatta boken? Är det något de ska tänka på?
K:
Som att det är jag och läsaren som sitter och har ett snack om bantning. Bara det att det bara är jag som pratar ha ha ha. Vidrig människa. Fast man kan ju trycka på paus och prata lite och sen trycka på play igen!

Det finns hur många bantningsböcker där ute som helst – varför ska man välja din?
K: Gör det?! Ingen som min. Min bok är konkret, enkel och personlig. Sån finns det inte.

Att banta är inget nytt – vad är det som gjort att du lyckats?
K: Lyckats med att banta eller med boken? Banta lyckas alla med om man bara har självdisciplin och boken går bra för att jag är bra på att övertyga. Sen är jag ju ett levande exempel på mitt sätt att banta på så det finns egentligen inget att frågesätta. Bara att köra på!

Många av våra kunder gör flera saker när de lyssnar på en ljudbok – vad tror du passar att göra samtidigt som man lyssnar på din bok?
K: Köra bil, laga mat, promenera.

Slutligen, om du får ge ett enda råd till någon som vill bli smalare och snyggare – vad skulle det vara?
K:“ Sluta tänk på mat.

Boken heter Dags att bli smal – LCHF på mitt sätt och du kan lyssna på den här.

10 snabba frågor till Katrin Zytomierska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s