Lyssna offline eller inte?

Det har varit en diskussion kring ifall vårt offlineläge är bättre eller sämre än att lyssna strömmande. Det fick mig att fundera lite kring hur “ jag använder Storytel i mitt liv och hur det passar ihop med vad jag gör om dagarna.

Eftersom jag och SJ är bästisar (ibland) och jag tillbringar ca 2 timmar varje dag på ett tåg så har jag för vana att ALLTID ladda ner boken jag lyssnar på i offlineläge. Det gör jag av den enkla anledningen att jag inte kan lite på att den mobila täckningen håller hela vägen. “ Fruktansvärt störande när boken börjar hacka för att jag befinner mig i total radioskugga. Dessutom är jag oftast så stressad att jag vill lyssna på en bok i liiiiite högre hastighet?och det går ju inte när jag strömmar boken.

För spontan lyssning (dvs. om en bok tagit slut eller jag fått ett plötsligt sug efter en av de senast inkomna titlarna) är däremot det strömmande läget perfekt och jag kan direkt tillfredsställa mina lyssningsbehov.

Jag vet även hur mycket många av våra kunder som i dagsläget inte kan lyssna offline verkligen längtar efter möjligheten att kunna göra det. Det gör att det känns riktigt, riktigt lyxigt att faktiskt kunna välja att ladda ner boken och slippa en massa tekniskt tjafs.(Teknikerna jobbar såklart hårt för att även ni som har Android“  snart, snart ska kunna njuta av offlineläget).

I väntan på våra sprillans nya servrar vill jag därför slå ett slag för att inte glömma bort offlineläget – om du har möjlighet att använda det. Det kanske inte är lösningen på alla dina problem – men det har i alla fall gjort mitt liv lite bättre.

 

Lyssna offline eller inte?

En reaktion på ”Lyssna offline eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s