Konsten att få mentala superkrafter!

Vi har haft boken Konsten att få mentala superkrafter ett bra tag i Storytel och nu kommer möjligheten att ladda ner“ bookletten med övningar!

I boken beskriver Henrik Fexeus att vi inte nyttjar hela vår kapacitet i hjärna och berättar hur vi skulle kunna få bättre fokus och minne.“ Du lär dig att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Såhär tycker Storytels lyssnare om boken:

”Jag tycker att denna bok är fullständigt intressant, som det mesta av Henrik Fexeus. Den är bred och tar upp det mesta av vad man behöver veta om man vill känna till lite mer än medelsvensson…;-)”

”Jag har enorm respekt för Herr Fexeus och hans tillvägagångssätt såväl som talteknik. Det finns egentligen ingenting att klaga på alls. Fantastisk bok men tyvärr tappade jag intresset efter hälften och slutar nu lyssna efter två tredjedelar ändå. Perfekt blir helt enkelt tråkigt i längden.”

”Intressant men för lång. När han gick in på snabb läsning slutade jag lyssna. Hans idéer om hur man skulle komma ihåg vad man skulle handla tar mer tid och energi än att skriva en inköpslista. Första delen var jätte bra 5 stjärnor den sista delen var lika dålig därför blir det 3/5”

Konsten att få mentala superkrafter!

Kommentera