Information om kommande driftstörning.

Det har varit en del problem att lyssna strömmande under kvällstid den senaste tiden och eftersom vi ju vill att vår tjänst ska fungera ordentligt blir vi självklart förtvivlade när den inte gör det. Vi förstår absolut missnöjet hos de kunder som har hört av sig till oss när tjänsten inte fungerat.

Vår tekniker har jobbat hårt med att prova en rad olika lösningar som gjort att det blivit det bättre men inte riktigt löst problemet. Därför har vi nu köpt in nya servervar som ska lösa problemen ordentligt.

Vad händer nu?
Under de närmsta två veckorna flyttar vi stegvis över information till våra nya servrar för att där testa så allt fungerar som det ska. Arbetet med att flytta information kan komma att orsaka kortare stopp speciellt på kvällstid, men vi ska se till att det blir så få och korta som möjligt.

När överflyttning och testning är klart så måste vi göra en sista flytt av vår databas och då blir det totalt driftstopp under några timmar. Under driftstoppet kommer man inte kunna använda hemsidan eller lyssna strömmande från appar, däremot ska det gå fint att lyssna offline.

Vi kommer naturligtvis att informera om när det stora driftstoppet ska ske i god tid innan.

Information om kommande driftstörning.

3 reaktioner på ”Information om kommande driftstörning.

 1. Namn Henrick Skagerlind skriver:

  Tack! Ni är ursäktade, allt som tar tjänsten vidare är välkommet, klart att en störning kan orsaka lite irritation ibland, men så blir det när man bryter ny mark och växer!

  Keep up the good work!

  Gilla

 2. annelie pettersson skriver:

  Det är inte bara det som krånglar med storytel. Jag valde nesbös nyaste gengångaren och får inte in den i spelaren. Däremot får jag inte heller bort min senaste bok ur spelaren. Har raderat appen avinstallerat den och installerat om den..men lik förbannat är den kvar. Så här är det OFTAST när man ska in med ny bok. Vem törs uppgradera till multi ? Inte jag iallafall.

  Gilla

 3. Seija Lind skriver:

  Hej , jag har startat storytell idag men lyckas inte att få igång den.Har gjort allt 2 gånger från början o kanske betalat 2 gånger men kommer inte igång!
  Hur ska jag göra?
  Hälsningar Seija Lind

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s