Storytel hos tandläkaren

Igår kom jag på ännu ett formidabelt användningsområde för Storytel och ljudböcker. Det var dags för det fruktade tandläkarbesöket, inte en favorit hos mig. Min tandläkare rådde mig att lyssna på musik medan hon gick åt mig med borren men som den boknörd jag är så pluggade jag i stället i lurarna och drog på min ljudbok på högsta volym. Det stängde förstås inte ute ljudet av borren men genom att fokusera hårt på boken så lyckades faktiskt koppla bort de två personer som grävde i min mun.

En halvtimme senare studsade jag mycket lycklig ut från tandläkaren, glad över att det är två hela år till nästa gång. För med eller utan ljudbok så finns det trevligare saker att göra än att gå till tandläkaren.

Vad lyssnade jag på? Sista kapitlet av Annika Thors Om inte nu så när.“ Vad tyckte jag? Så bra!

Storytel hos tandläkaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s