Hundar, hus och en massa längtan?

Recension: Hundar, hus och hjärtats längtan
Av: Lucy Dillon
Med: Anna“ Maria Käll“ 

Nästa bok jag lyssnar på ska inte vara en sån där mysdeppig bok om livets svåra stunder. Men, eftersom jag (i smyg) älskar genren kunde jag inte motstå Lucy Dillons senaste bok Hundar, hus och hjärtats längtan. För övrigt har jag svårt att förstå hur den engelska titeln Walking back to happiness kunde bli så tramsig på svenska?

Hur som. Jag gillar boken. I smyg. Det är trevligt med att läsa en sån där riktig feelgood-bok om någon som går i bitar av sorg men som lyckas lappa ihop sitt liv igen.“  Kanske för att det får ens eget liv at verka lite bättre…kanske för att det ger en hopp om framtiden.

Stor litteratur? Nja. Men“  allt i livet måste inte vara det.

Jag gillar Anna Maria Källs uppläsning som är trevlig, nära och engagerande. Det är kanske inte en sån bok som lämnar ett bestående avtryck och som man minns för alltid. Men trevlig, lätt och mysig. Perfekt för pendlarlyssning helt enkelt.

Betyg: SSS

Hundar, hus och en massa längtan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s