Blir det en svulstig historisk roman i påskägget eller en lättsmält deckare?

Fyra dagars härlig ledighet betyder mycket tid över för ljudböcker. När det är semester vill man alltid välja den där perfekta boken som precis passar humöret och stämningen och som gör ledigheten ännu lite bättre. Här kommer några tips för dig som har svårt att välja:

Du som vill lära dig något och samtidigt svepas med i en härlig historieskildring kan sjunka ner i Den röda Grevinnan av Yvonne Hirdman.

För dig som vill läsa en klassiker, och en riktigt bra sådan, kan vi rekommendera“ Mästaren och Margarita.

Du som önskar att du var elitsoldat i brittiska specialförbandet SAS kan sätta tänderna i vilken“ bok som helst av Andy McNab eller Chris Ryan, förslagsvis Zero Hour så kommer kulorna snart att vina kring huvudet.

 

Du som känner dig stressad och vet att det kommer bli ont om tid mellan äggmålning och sillätande kan lyssna på Drottningen vänder blad av Alan Bennett, en riktig pärla på 2 timmar och 50 minuter.

Du som vill gotta ner dig med riktigt smaskigt tantsnusk kan lyssna på“ Daddys girl’s av Tasmina Perry. Du“ kommer inte bli besviken.

För dig som vill ha något sjukt spännande är Tre sekunder av Roslund & Hellström det rätta valet. Om några veckor kommer uppföljaren Två soldater, passa på att lyssna på den här nu.

Du som vill ha en berättelse som får dig att glömma tid och rum ska lyssna på Den trettonde historien av Diane Setterfield. Med den boken i lurarna förflyttas du till en annan plats.

Och sist men inte minst. För dig som vill ha något alldeles, alldeles underbart. Om du inte redan har läst Tillsammans är man mindre ensam så har du några fantastiskt härliga timmar framför dig.

Glad påsk önskar vi på Storytel!

 

 

Blir det en svulstig historisk roman i påskägget eller en lättsmält deckare?

En reaktion på ”Blir det en svulstig historisk roman i påskägget eller en lättsmält deckare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s