Äntligen! Den nya appen för Android är här!

Idag är vi glada och stolta över att äntligen få presentera vår nya fina app för Android! Den har skickats till Google Play och ska dyka upp i din Android som en uppdatering under dagen.

Vi har jobbat riktigt hårt med appen för att få den att se ut som och kännas som en riktigt Androidapp. Det är till och med så att riktiga hardcore iPhone-användare har sagt att de funderar på att byta mobil eftersom den nya appen är så fin 🙂

Ni med Android har fått vänta väldigt länge på appen, “ vi ville helt enkelt göra den så bra och stabil vi bara kunde och har inte känt oss redo att låta er ta del av den förrän nu. Vi har testat och testat och buggfixat och testat igen för att få alla funktioner på plats och säkerställa att appen ska fungera fint med de olika Androidversioner som finns ute.

Det här kan du se fram emot i den nya appen

– Ny design och nya funktioner för en trevligare användarupplevelse.
– Uppdaterad sökfunktion, för att göra det enklare att söka och hitta böcker.
– Bokhyllan uppdaterad för att bättre kunna sortera dina böcker.
– Nya funktioner för att dela och kommentera böcker.
– Bokmärken med användarkommentarer.
– Lista på rekommenderade böcker
– Spelaren är stabilare, vi har testat både på tunnelbanan och i rusningstrafik!
– Och sist men inte minst, diverse buggfixar.

Såhär ser den ut:“ 

Vi hoppas att du gillar den nya appen lika mycket som vi gör!

Berätta gärna vad du tycker om den!

Äntligen! Den nya appen för Android är här!

25 reaktioner på ”Äntligen! Den nya appen för Android är här!

 1. Jonas Tellander skriver:

  hejsan. Tack för återkopplingen. Vilken mobil och vilket headset använder du? Går det bra att reglera volymen och spola med ditt headset?

  Gilla

 2. Jonas Tellander skriver:

  hej igen, det kommer en uppdaterad version av appen till Google Play inom någon timme som heter v3.01. Där har vi fixat problemet med play/pause som du upplevde på ditt headset. mvh Jonas

  Gilla

 3. Ellen skriver:

  Jo den är ju snygg och så men…. mina böcker hoppar tillbaks till början och jag kan inte hämta till offline-läge. Det är väl inte så bra?
  Hejs!

  Gilla

 4. Jonas Tellander skriver:

  hej Ellen. Det var ju inte bra. Har du möjlighet att berätta vilken Android mobil och Android version du har så ska vi se till att lösa problemet. Under tiden, prova gärna att radera appen och installera den på nytt från Google Play. Tack för hjälpen!

  Gilla

 5. Ellen skriver:

  Hej igen!
  Jag provade att ladda om appen och lyckades till sist få igång offline-funktionen. Dock stannar boken efter ca 1 minut och hoppar tillbaka till start, både strömmande och offline 😦
  Telefonen är en HTC DesireS, med Android-version 2.3.5, HTC Sense-version 3.0.
  Hoppas det finns något lätt sätt att rätta till problemet.
  Tack på förhand!
  /Ellen

  Gilla

 6. Mats Nydesjö skriver:

  Hej,

  Hade stora förväntningar på den här uppdateringen. Det visuella och de nya funktionerna motsvara helt klart förväntningarna. Väldigt snyggt, men….

  Jag har inte kunnat lyssna sedan slutet av november då den hela tiden slutat spela upp var 1-3 minut. (Ja, jag har felanmält det redan i december med svar om att felet var känt och att ni jobbade på det).

  Med den nya uppdateringen har det blivit värre. Boken spelas i 1-3 minuter och hoppar sedan tillbaka till början av boken. Har provat på flera olika böcker och har ominstallerat med. Hjälper inte och problemet är det samma off- så väl som online. Har snart betalat närmare 900kr för en tjänst som inte fungerar. Nu är det snart inte intressant längre att betala för en tjänst som inte kan leverera.

  Jag har en HTC Desire HD med Android-version 2.3.5, HTC Sense-version 3.0.

  Gilla

 7. Lena Kragelund skriver:

  Underbart, äntligen! Riktigt snygg och bra nya funktioner. Tack snälla ni!
  Fungerar utmärkt på Galaxy Nexus med android 4.0.4 och appver 3.0.1. Jag gick en runda i skogen och äntligen slapp jag dessa ständiga tjuvpausningar som den gamla appen hade. Så jäkla skönt att slippa gräva fram telefonen i regnet…
  Jag har testat att lägga till och ta bort böcker, byta status på böcker, kommentera, tanka ner för offline mm.
  Det enda jag inte får att funka är att skaka telefonen för att få ytterligare sleepintervall (shake-to-wake). Då kommer bara modalfönstret upp som visas när man trycker på zzz, men jag skakar telefonen så tänderna skallrar och inget händer. Jag antar att boken ska fortsätta?

  Gilla

 8. Jan-Erik skriver:

  Samma problem som Ellen och Mats, boken börjar om och ja, har installerat om appen provat både online- och offline-läge. HTC Sensation XL Android-version 2.3.5, HTC Sense-version 3.5

  Gilla

 9. Jonas Tellander skriver:

  Hej Ellen, Mats och Jan-Erik. Vi har uppenbarligen ett problem med att lyssna med just Android 2.3.5 som ni alla tre rapporterar problem med. Vi har därför börjat felsöka på den OS versionen. Återkommer med en uppdatering när vi har hittat en lösning, hoppas det ska ske under dagen, men annars senare under veckan.

  Gilla

 10. Namn Patrik skriver:

  Hej!
  Den nya appe funkar inte alls, kan lyssna i ca 3 minuter seddan hoppar den tillbaka till början. Jag har testat flera böcker men samma sak händer, har även instalerat om appen ett flertal gånger men inte heller det hjälper. Jag har en ny htc sense om det kan vara er till hjälp.

  Gilla

 11. Åsa skriver:

  Hej!
  har en htc desire s o appen är 3.01 efter några min så börjar boken om från början.
  Jag hoppas ni kmr att lösa detta snart. Vill ju lyssna klart på boken- Det kvittar om den är offline lr online.

  Gilla

 12. Emma skriver:

  Jag har samma problem som de ovan, kan bara lyssna några minuter, sen hoppar det tillbaka till början på boken. Har också en HTC Desire S. Hoppas ni kan fixa det!

  Gilla

 13. Adam Hylén skriver:

  Hej,
  Hade avslutat abonnemang på Storytel på grund av att man inte kunde lyssna på en hel bok utan att det hoppade tillbaka till början hela tiden. Nu när jag såg en uppdaterad app så köpte jag en månad för att prova. Den nya appen är grafisk fin men samma problem kvarstår. Tråkigt med så bra tjänst att man inte klarar av att leverera det rent tekniska. Verkar som de flesta, precis som jag, som har problem har HTC mobil. Min android version är 2.2.2

  Gilla

 14. Björn skriver:

  Samma här, boken hoppar tillbaks till början hela tiden. Fan testar man inte grejerna innan man släpper dom??? Tråkigt för det är ju inte första gången man betalar för tjänsten utan att den fungerar. Fixa nu!!!!
  Har htc xl

  Gilla

 15. Jonas skriver:

  Problemen med hoppande bokmärken har endast drabbat de med kombinationen HTC och Android OS v2.3.5. I går kväll (torsdag) släppte vi Storytel appen v3.04 som ska ta hand om problemen slutligt. Se till att uppdatera till den Storytel appen så hoppas vi på njutbar lyssning framöver. mvh Jonas

  Gilla

 16. Jocke skriver:

  Äntligen en bra app som verkar fungera bra. Och dessutom inte något som ser ut som en taskig iPhone portning, som den gamla gjorde.. 🙂

  Gilla

 17. Katarina Å skriver:

  Hej. När jag klickar på min app så får jag meddelandet att den inte är aktiverad. Jag går då till app market och klickar på den och då står det installerad och Öppna. Tar jag öppna, så öppnas det och jag kan lyssna. Inga problem med hoppandet eller att det stannar. Men stänger jag av för dagen, så är det samma visa igen. Räknade genom böckerna och det står 48, men jag har alla uppskrivna och är uppe i 60. Så alla fick ni inte med. Måste jag avinstallera appen och ladda ner den nya? Och hur blir det med mina laddade böcker då ? måste dom tas ner igen ??
  Annars jätte nöjd kund sedan 2 år tillbaka.

  Gilla

 18. Maria skriver:

  Katarina Å,
  Prova att radera appen helt, starta om mobilen och ladda sedan ner appen.
  Om du fortfarande har problem efter detta så vore det toppen om du kunde maila support via kontakt på hemsidan, skriv vad du hr för mobil, vilken version av android du har så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
  /Maria på Storytel

  Gilla

 19. Tiina skriver:

  Hej,
  Provar storytel och tjänsten verkar vara precis det jag har letat efter. Tyvärr verkar jag dock inte kunna lystna på min telefon, (Samsung Galaxy Z, GT-19103, Android 2.3.4) då spelaren stannar efter varje ca 2 minuter, då måste man pausa och starta spelaren igen. Detta kommer inte vara hållbart i längden. Finns det hopp om att kunna lösa detta? Stort tack för hjälpen på förhand! Mvh Tiina

  Gilla

 20. Maria skriver:

  Hej Tina,
  prova att ladda ner boken offline innan du lyssnar för att se om det går bättre.
  Om problemet kvarstår så maila support och beskriv dina problem så ska vår utvecklare kika på detta.
  /Maria

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s