Helgen är räddad!

Vi vet vad du ska göra den här regniga och trista helgen. Sätt öronen i Kristina Ohlssons senaste deckare Paradisoffer och“ du kommer tacka det dåliga vädret.

Paradisoffer utspelar sig på ett flygplan mellan Stockholm och New York. En lapp med ett bombhot hittas på toaletten med krav om att en viss person ska beviljas uppehållstillstånd i Sverige och att USA ska stänga ett fängelse i Pakistan. Hela historien utspelar sig under en kamp mot klockan då planets bränsle håller på att ta slut.

Kristina Ohlsson jobbar som ”Counter Terrorist Officer” (a.k.a internationell terroristjägare). Ja, bara där är man ju fast. En person med det jobbet måste ju skriva sjukt spännande böcker. Och det gör hon verkligen!

För dig som inte har läst bok 1-3 i serien så kan vi rekommendera att börja från början med Askungar. Annars missar du en hel del om karaktärerna i boken.

Så här tycker Storytels lyssnare om de tidigare böckerna i serien:

”Riktigt bra, har lyssnat oavbrutet för att få veta hur det går. Tycker Mirja läser mycket bra. Fortsätter direkt på nästa bok.”

”LYSANDE bok – som vanligt av Kristina Ohlsson, däremot kommer jag inte riktigt överens med Mirja Turestedts sätt att läsa – därav ”bara” fyra i betyg.”

”Grymt bra serie… Hoppas det kommer fler böcker”

 

Trevlig helg och trevlig lyssning!

Helgen är räddad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s