Vår Gunnar är äntligen här!

Idag kan vi stolt berätta att vi släpper vår allra första egenproducerade ljudbok. Vi är också extra glada över att ni, våra lyssnare, har varit en del av produktionen. För ett år sedan valde ni ut Wilhelm Hansson som den bästa inläsaren av Bob Hanssons roman Gunnar och idag kan vi stolt presentera resultatet.

Vi ger er Gunnar av Bob Hansson:

Ja, vem är han, denne Gunnar? Det beror förstås på vem som läser eller lyssnar. Vissa kommer att tycka att han är sjukt irriterande, andra kommer att älska honom och“ många kommer säkert att känna igen sig i honom, vare sig de vill det eller ej.

Jag har själv gått igenom alla dessa faser under min relation med Gunnar. Jag har både svurit och småfnissat om vartannat.

Gunnar är en man som har fått ett nytt hjärta. Några månader efter operationen börjar han få minnen och känslor från personen som hade hjärtat tidigare. Samtidigt försöker Gunnar hitta fotfästet och få tillbaka livsglädjen efter att hans fru dött i cancer.

Jag älskade den naiva Gunnar allra mest. Som här när han frågar sitt 4-åriga barnbarn om han ska köpa en motorcykel:

– Jo, för att farfar funderar på att köpa en. Vad tycker du om det?

“ – Det vet jag inte.

– Men tycker du att det verkar vara en bra idé? Eller tror du jag kan vara för gammal?


Återigen tittar Conny på mig som om jag vore dum i huvudet. Och jag blir upprymd. Conny kan man lita på. Naturligtvis är jag inte för gammal.

Ja, man kanske måste vara där för att se humorn i det här.

Så lyssna!

Vår Gunnar är äntligen här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s