Din röst är äntligen här!

Under lång tid har vi kämpat och slitit med att få färdigt Din röst“ som vi hoppas ska göra stora saker för Ljudbokssverige. Din röst är er lyssnares möjlighet att vara med och påverka vilka böcker som kommer ut som ljudböcker genom att rösta på böcker och välja vilken inläsare ni helst vill höra till varje bok. “ Och, inte minst får“ alla oupptäckta röster äntligen ett forum där de kan nå ut till människor och bli upptäckta.

 

Hur funkar Din röst?
Din Röst handlar om att få in böcker som ni vill lyssna på, med de röster ni tycker passar bäst. Det är alltså helt upp till er vad som kommer att produceras i slutändan, och vad som inte kommer göra det. “ Du kan vara med och bestämma rösten, titeln och får även möjlighet att lyssna på boken innan den kommer ut ”på riktigt”

 

Tyck till i talangjakten
Talangjakten är en inläsares första steg mot att få läsa in en bok och är avgörande för dennes framtid som Din röst-inläsare. Här är det publiken som bestämmer vem som blir godkänd inläsare och kan anmäla sig till att läsa in en riktig ljudbok. För att bli godkänd måste den röstas fram i talangjakten av er lyssnare. Det är ni som bestämmer om en röst håller måttet och det gör ni genom att klicka ja eller nej på de röster ni gillar under“ fliken ”Talangjakten”.

 

 

Rösta på böcker
Det är klart att det är NI som ska få vara med och bestämma vilka böcker som kommer att finnas hos oss. Varannan vecka läggs det upp ett gäng nya böcker som ni kan välja och vraka mellan. Rösta på de böcker du vill ha som ljudböcker genom att klicka dig in på Rösta på böcker under Din röst-fliken på hemsidan. Du kan rösta på hur många böcker du vill – men bara en gång på varje bok

 

 

Rösta på inläsare
Det är nu det börjar bli allvar. Nu har ni bestämt vilka böcker som kommer att produceras, godkända inläsare har anmält sig till böcker och det är“ dags att börja rösta för att få en helhet. När en inläsare är godkänd kan hen anmäla sig för att tävla om en bok och det är då det roliga börjar! Inläsarna sätts ihop med den bok de vill att läsa in och det är återigen upp till lyssnarna att rösta på den bästa rösten till varje bok. Den som får flest röster får läsa in boken. Svårare än så är det inte.

 

Hjälp till i studion
Vi vill få ut boken till er så fort som möjligt och därför har vi infört nåt som vi kallar för Hjälp till i studion. Här har ni möjlighet att lyssna först av alla på våra nya böcker.. Vi tror att ni är bäst på att höra störande ljud, och sånt som inte ska vara där och därför vill vi gärna att ni är med i processen.

 

 

 

I sinom tid kommer vi kommer att berätta mycket mer, men för nu vill vi låta er utforska sidan litegrann. Vi hoppas att vi kommer att tillverka riktigt grymma ljudböcker ihop och att det blir ännu roligare att lyssna!

 

 

Din röst är äntligen här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s