Finns det plats för en hårdrockande marknadsförare på Storytel?

Ok. Vi ska hålla oss neutrala i Din röst – och INTE låta våra egna preferenser lysa igenom. MEN! Jag kan verkligen inte låta bli att uttrycka min kärlek till Micael“ Dahlén (alla ni ekonomistudenter, mälardalingar och marknadsföringsnördar vet vad jag menar)! Den här mannen präglade min studietid big time med sina svarta naglar, långa hår och fantastiska böcker. Jag svalde hans bok Nextopia med hull och hår (nästan i alla fall). Den ligger fortfarande på“ favoritlistan även om jag tog den med en nypa salt.

Så, om boken. I all ärlighet. Vem av er har inte funderat vad som försiggår i huvudet på en massmördare? Vem har inte ställt sig frågan hur sjutton de kan få så mångakärleksbrev? Vem har inte i smyg fascinerats över att det finns riktiga monster i världen?

Jag hoppas att ni ser potentialen i den här boken. Nu är det upp till er att bestämma om ni vill släppa in en hårdrockande marknadsföringsprofessor i Storytels utbud.“ I would!

Finns det plats för en hårdrockande marknadsförare på Storytel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s