Drama, passion och hämnd i andra boken om Cecilia Lund

Idag kommer äntligen Katerina Janouch andra bok om barnmorskan Cecilia Lund som ljudbok.

Varför den inte har lästs in tidigare är ett mysterium för oss, men nu är den här och vi vet att många har längtat.

I Bedragen fick vi lära känna Cecilia Lund för första gången. I Systerskap är vi tillbaka i Cecilias liv och får följa henne i jobbet som barnmorska på BB och i vardagen när hon gör allt för att vara en bra mamma samtidigt som hon kämpar med frågan om hon ska förlåta sin mans otrohet.

När vi träffade Katerina Janouch för ett par månader sedan berättade hon att planen är att skriva 10 böcker om Cecilia. Katerina sa att hon ville att hennes läsare verkligen ska få lära känna Cecilia och få följa henne under en längre tid, få se henne utvecklas. Och det är precis det man gör när man läser böckerna. Vi får träffa Cecilia i hennes vardag och läsa om problem som skulle kunna hända vem som helst, även om just Cecilia verkar råka ut för det mesta.

Och böckerna är härliga just därför. I varje del vävs också parallella historier in som spär på spänningen. I Systerskap får vi möta Cecilias systerdotter och dennes vänner som bestämmer sig för att sätta stopp för de orättvisor som unga tjejer utsätts för “ ? en tand för en tand ? men är hämnd verkligen rätt väg att gå?

Läs böckerna om Cecilia om du är sugen på relationsromaner med en spännande tvist. Härlig semesterläsning helt enkelt!

Under hösten kommer de följande tre böckerna om Cecilia.

Drama, passion och hämnd i andra boken om Cecilia Lund

2 reaktioner på ”Drama, passion och hämnd i andra boken om Cecilia Lund

  1. Gunilla skriver:

    Hej och Hallå! Nu håller jag på läsa den andra boken i serien om Cecilia Lund. Kan ni inte släppa bok 3 och 4 snabbt som 17? Man har ju inget intresse av att bok 5 kommer före utan vill läsa dem i ordning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s