Smyglyssna på första kapitlet av K2 på liv och död

Just nu går öronen varma här på Storytel med att få korrlyssningen av K2 på liv och död klar så att ni ska få lyssna på den här spännande boken så snart som möjligt. Per Juhlin som har läst in boken har gjort ett riktigt bra jobb och efter att ha lyssnat ett par minuter känns det som att det är Fredrik själv som sitter framför en och berättar.

Smyglyssna på första kapitlet av K2 på liv och död här.

Samtidigt som vi jobbar med att få klart boken håller vi ett ständigt öga på Fredriks facebooksida där vi får vår dagliga dos av äventyr. Fredrik befinner sig just nu i Pakistan alldeles i närheten av K2. Toppförsöket är planerat till sista juli och just nu är Fredrik och hans team på väg att bestiga Broad peak, eller K3 som berget också kallas. Broad peak är världens tolfte högsta berg och tillhör bergskedjan Karakoram, samma som K2. Broad peak ligger bara 8 km från K2 och vad Fredrik gör på Broad peak är vi inte riktigt säkra på. Vi gissar att det är någon typ av uppvärmning inför bestigningen av K2. En alldeles lagom liten uppvärmning på 8051 meter.

För en lagom dos spänning kan ni följa Fredrik på Facebook här.

Smyglyssna på första kapitlet av K2 på liv och död

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s