Är du en Google Whack?

Google Whack!“ 
Av och med Dave Gorman

Vad skulle du göra om du en dag fick ett mail där det stod ““Du är en Google Whack!“”?
Jag har ingen aning om vad jag skulle göra eller vad det innebär att vara en Google Whack och det hade inte författaren heller.

Dave Gorman är en kille som närmar sig 30 år och funderar på vad han vill göra med sitt liv. Han bestämmer sig för att skriva en roman och genom kontakter får han ett kontrakt och ett förskott på sin bok.

Om du någon gång försökt att skriva en bok, eller en novell, kanske en artikel eller blogg så vet du att mycket tid går till att få inspiration och man hittar ofta på annat man kan göra medan man väntar. Det är under en av dessa perioder av väntan som Dave plötsligt får ett mail som deklarerar att han är en Google Whack.

Dave sätter nu all sin energi på att ta reda på vad detta innebär och han tar sedan upp en jakt på andra Google whacks. Vad är en Google Whack och hur ska det gå med Daves roman? Ja, det får du reda på om du lyssnar på denna spännande och lite galna bok.

Uppläsaren är inte kanske den bästa jag har hört men det är absolut trevligt att höra Dave berätta sin egen historia. Och ja, boken är på engelska.

Såhär många Storytel S får Google Whack! “ “ 

Är du en Google Whack?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s