Sauk, Silfverbielke och överdos av sex

Återvändaren“ 
Författare: Dag Öhrlund,Dan Buthler
Uppläsare: Stefan Sauk

Silfverbielke är tillbaka! Ja, det förstår man redan av titeln på boken; Återvändaren.
Efter att ha levt under falsk identitet i USA så bestämmer sig Christopher Silfverbielke att det är dags att åtevända till Sverige. Han vill tillbaka till den kvinna han älskar, psykologen Mariana Granath och det är dags att se till att lilla mamma har det bra.

Silfverbielke hyr en villa i Spanien och bestämmer sig för att han, Mariana “ och mamma ska flytta dit och leva ett lugnt liv tillsammans, pengar är inget problem. Han inser att Mariana kanske behöver lite övertalning men är övertygad om att hon ska förstå sitt bästa.

Saker är dock inte rktigt som han tänkt, när han under falsk identitet kommer tillbaka till Stockholm. Silfverbielke får några riktigt stora överraskningar som förändrar allt.
Det tar inte många minuter för honom att bestämma sig för att allt som gått snett är kommissarie Colts fel och en fruktansvärd plan tar form i Silfverbielkes hjärna.

Boken är spännande, så spännande att det är svårt att sluta lyssna. Samtidigt så förstår jag kritiken mot allt sex. Silfverbielke använder sex som maktmedel och för egen njutning, det handlar inte om kärlek eller närhet. Det hade inte varit något problem att tona ner det ibland, för det driver inte historien framåt.

Stefan Sauk gör som alltid ett fantastskt jobb. Vid det här laget är Sauk Silfverbielke, så utan honom skulle boken förlora en dimension.

Och slutet? Ja det kan få vem som helst att bli frustrerad eftersom det är en cliffhanger som heter duga. För alla som frågar, ljudboken slutar precis som den ska, det fattas inget!
Fortsättning kommer redan under tidig vår!

Återvändaren får 3+ i betyg. “ 

Sauk, Silfverbielke och överdos av sex

En reaktion på ”Sauk, Silfverbielke och överdos av sex

  1. Mats skriver:

    Återvändanden är inte någon dålig bok, men uppriktigt hade jag förväntat mig mer. Sauk är Silferbielke och hans röst är så starkt förknippad med böckerna att man utan tvekan skulle känna sig vilse med en annan uppläsare. Visst, den gode Silferbielke är en fullblodspsykopat , men måste allt handla om sex? Hade inte historien kunnat bli lika bra med mindre av dessa mycket intima och ständigt återkommande sexskildringar. Sist, låt inte Jacob Colt bli en ny Annica Bengtsson. Dvs en grubblande deprimerad människa med sitt privatliv i kaos. Jag tycker han är värd något bättre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s