Klok fråga kräver ett svar!

Vi fick en mycket klok och välformulerad fråga av en kund idag, som en reaktion på våra senaste ljudbokssläpp. Therese Olsson skriver så här:

”Förlåt men jag har ett litet klagomål. Tycker det är lite dålig balans. Väldigt mycket deckare, alltid nya deckare att drössla med och självbiografier och erotik! Var är de romantiska böckerna? De episka dramerna? De historiska romanerna? Chic lits? Framförallt chic lits!!!! saknar denna halvan av litteraturen!! Svara gärna hur ni tänker! Har ALLTID älskat er app men har börjat få mer och mer problem att hitta något som tilltalar mig…”

Det är väldigt roligt att få åsikter och förslag från våra kunder och vi blev genast sugna på att skicka boktips till Therese. Vi vill gärna hjälpa henne att slippa lyssna på böcker hon inte gillar eller, hemska tanke, stå boklös en dyster höstdag.

Här är några bokförslag från oss:

Kampen mot bränningarna

En vinter i Stockholm

Vad som än händer

Supernova

Förlåtelsen

Den trettonde historien

Karamellskorna

Den vidunderliga kärlekens historia

Siri

Innan jag dör

Hjälp gärna till ni också, tipsa Therese och andra bokvilsna kunder om vad som döljer sig bakom deckartoppen!

Klok fråga kräver ett svar!

7 reaktioner på ”Klok fråga kräver ett svar!

 1. Fia Sundin skriver:

  Håller med fullständigt.
  Har haft stora problem senaste månaderna med att få tips om nått nytt och bra.
  Söker och söker och får lov att lyssna på nåt riktigt gammalt.
  Tycker allmänt att det kommit mycket skit på sistone , och väldigt få bra böcker…
  Har tappat gnistan lite!
  / Fia.

  Gilla

 2. Storytel skriver:

  Hej Fia! Bra att du hör av dig med vad du tycker, vi hjälper gärna till och tipsar. Vilken typ av böcker är det du saknar?
  /Anna

  Gilla

 3. Therese skriver:

  Jo visst hittade jag något guldkorn men de flesta hade jag redan lyssnat på om inte genom denna app så genom tidigare nedladdning osv. Den vidunderliga kärlekens historia låter ljuvlig! Älskar den typen av böcker. Och chic lit. Chic lit i massor. Tror jag lyssnat på varenda bok i den genren ni har. Och de exklusiva gånger ni släpper en ny så kastar jag mig över den som en hungrig varg 😉 hoppas innerligt på fler sådana! Men innerligt tack för tipsen, tar hjärtligt gärna emot fler! Jag är en högkonsument av ljudböcker och drar lätt 3-4 st i veckan och vill inte nå den dagen då utbudet tagit slut för mig eftersom jag verkligen trivs med er app, både utformningen och användarvänligheten. Den har de funktioner jag eftersträvar helt enkelt och jag tycker jag får valuta för pengarna!

  Gilla

 4. Storytel skriver:

  Hej igen Therese och tack för all fin beröm! Vi kanske kan fresta med att i nästa vecka släpper vi Charlotte Hassel, en bok som vi gjort på vårt eget ljudboksförlag Din röst. Hoppas att den kommer att passa dig! Sen fortsätter vi förstås att tjata på förlagen så de ger ut böcker ur alla genrer, inte bara deckare.

  /Anna

  Gilla

 5. Sussi skriver:

  Lyssna på:
  Tre män i en båt, Hans Majestät Olycklige Kurt, och absolut inte att förglömma: En man som heter Ove. Helt underbara böcker!!!!

  Gilla

 6. Hanna skriver:

  Håller helt med henne! För mycket deckare och för lite Chic lits! Skulle precis avsluta mitt ”konto” pga detta. Men nu kanske jag kan med dessa tips hitta nåt bra och blir kvar en stund till?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s