Vad är svaret på alla frågorna Sandmannen?

Sandmannen, efterlängtad fjärde del i serien om Joona Linna. Vad mer finns att säga om författarparet som satte myror i huvudet på hela boksverige när deras första deckare släpptes under pseudonymen Lars Kepler? Vet inte alla redan allt om hur dom blev avslöjade av Aftonbladet vars reportrar sökte upp dem en mörk kväll i deras sommarstuga och mer eller mindre tvingade dem att erkänna? Känner inte varenda kotte numera till att deras böcker nu finns översatta till minst 38 språk och att deras första bok filmatiserats framgångsrikt med självaste Persbrandt som mördaren?

Är det någon som inte sett bilder på paret med de nästan kusligt eleganta namnen Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril och har en enda medborgare undgått att fascinerats av deras skönhet och stil, nästan för vackra för att vara sanna?

Har någon som läst alla fyra böckerna inte känt vördnad för huvudpersonen, den gudalike polisen som är mer intelligent, modig och fritänkande än alla andra? Och är inte böckerna mer spännande och blodigare än nästan alla andra i genren?

Nej! Svaret på alla de här frågorna är nej. Så strunta i frågorna och ge dig på Sandmannen direkt! Gastkramande, nagelbitarspänning utlovas. Som en Storytelkund skriver på vår hemsida:
““Absolut den allra bästa bok jag läst på länge. Spänningen ligger konstant genom hela boken och den är fantastiskt välskriven. Ledsen över att den redan är slut men kan ju alltid läsa den igen och igen“”.

Lyssna direkt på Sandmannen här!

Alla Lars Keplers böcker finns här.“ 

 

Vad är svaret på alla frågorna Sandmannen?

En reaktion på ”Vad är svaret på alla frågorna Sandmannen?

  1. Christina skriver:

    Har läst eller rättare sagt lyssnat på Sandmannen. Visst var den bra, men jag tycker definitivt att både Hypnotisören och Paganinikontraktet var bättre.
    Sandmannen är spännande och ruskig, men samtidigt litet för långt från verkligheten. Visst får man ha fantasi, det är bra, men det bör vara en viss balans mellan fantasi och verklighet.

Kommentera