Synda av Sylvia Day – nästa 50 shades ..?

Under 2012 var årets mest omtalade bok 50 shades of Grey. Alla hade en åsikt, oavsett om man läst eller inte. Det blev okej att prata om böcker med erotiskt innehåll och till och med att läsa dem öppet.

Nu verkar det som att det mesta av tumultet kring 50 shades of… har lagt sig men med dem så har en ny genre etablerats och fler böcker står på tur och väntar på att bli nästa bästsäljare inom genren.

På Storytel tror vi att det nästa stora heta är Sylvia Days böcker. Om några veckor släpper vi hennes Synda genom Din Röst. Boken har beskrivits som en blandning mellan Jane Austen och 50 shades of… Kan det bli bättre? Perfekt för en snackis!

Synda har toppat listorna inte bara i USA utan även i England och flera andra ställen! När Amazon introducerade sin författarrankning i oktober hamnade författaren Sylvia Day överst med flest sålda böcker. Hon har nått otrolig framgång och Synda har legat nio veckor på både New York Times och USA Today“’s bestellerlistor.

Läs beskrivningen av boken, bara den känns ju lockande nog:

““Jessica Tarley är en modig och modern lady i det tidiga 1800-talets England. En mättad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfällighet hur den skandalöse Alistair Caulfield säljer sin kropp för pengar.
När Jessica efter sju passionslösa äktenskapsår och som nybliven änka stiger ombord på Alistair Caulfields skepp för en resa över Atlanten blir det början till en både märklig och mäktig relation.“”

Vi tror att det är en bok som kommer passa både de som älskade böckerna om Anastasia Steel och Christian Grey, och även de som kanske inte blev riktigt lika fast vid deras romans. Synda har allt som 50 shades har och mycket mer!

Synda av Sylvia Day – nästa 50 shades ..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s