Ny app, javisst!

I helgen släppte vi en uppdatering av vår iPhone-app som nu är finare än någonsin. Och ett par nya funktioner har vi klämt in också som vi hoppas att ni kommer gilla.

Bland annat kan du nu lägga böcker som du vill läsa senare i din önskelista “– för att alltid ha nåt nytt på gång, och för att inte glömma bort böckerna du vill lyssna på.

Du kan också skicka iväg boktips på specifika böcker till dina kompisar och skriva ett litet personligt meddelande om varför du rekommenderar just den här boken. Boktipsen går att skicka både till de som redan har Storytel, och de som inte har det.

Självklart finns alla funktioner kvar – det ser bara lite annorlunda ut 🙂

 

Mycket nöje!

Ny app, javisst!

8 reaktioner på ”Ny app, javisst!

 1. Anna RH skriver:

  Det låter ju jättebra! Önskar att ni kommer med en uppdatering till windowsmobilerna också. Massor av buggar och svårt att hålla ordning på sina böcker…

  Gilla

 2. Lena skriver:

  har just råkat uppdatera mina appar och kan inte längre använda Storytel eftersom min gamla telefon inte kan hantera den nya appen! kan ni inte lägga ut den gamla versionen igen för oss med gamla telefoner?

  Gilla

 3. Benjamin skriver:

  Har ni planer på att anpassa appen för iphone 5:s längre skärm? Den nya appen är mycket snygg och användarvänlig, men stör mig tyvärr på de två svarta kanterna.

  Gilla

 4. Tomas B. skriver:

  Jag har företagstelefon och får inte uppdatera till nyare iOS då andra program i telefonen inte fungerar då. Varför kan inte den gamla appen också få vara kvar?

  Gilla

 5. Anna skriver:

  Hej hej,
  Jag förstår inte hur jag lägger till och tar bort böcker från önskelistan. Om jag tar bort nått där verkar det försvinna från hela bokhyllan.

  Med vänlig hälsning,
  Anna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s