Tommy Körberg in på livet, både privat och musikaliskt!

Sjung tills du stupar“ 
Författare: Tommy Körberg
Uppläsare: Tommy Körberg

Jag hade inga förväntningar på boken mer än att jag ofta gillar biografier. Kan inte säga att jag visste så mycket om Tommy Körberg, bara att han sjunger bra och har varit rubrik i kvällstidningar vid några tillfällen.

I boken berättar Tommy väldigt öppet om sitt liv, sina erfarenheter, misstag och framgångar. I kommentarer och recensioner jag läste innan boken verkar flera tycka att han är självgod och pompös, men jag tror faktiskt att han bara vill berätta sin historia ur sitt perspektiv, han är inte ute efter att tala illa om andra eller skriva dem på näsan. Har man dessutom en talang som är lika stor som Tommys så har man kanske rätt att vara lite självgod.

Med det sagt så är jag tudelad när boken är slut. En del av mig känner att boken hade mycket fokus på Tommys privatliv och det intresserar mig inte allt för mycket.
Den andra delen av mig är klart imponerad för Tommy kan sin musik och musikhistoria och hans röst har tagit honom på flera spännande musikaliska äventyr. Han har verkligen gjort allt från rockband, via visor, musikal till dansband och det ger stort intryck.

Boken lämnar ett sug efter att dyka ner i musiksamlingen och grotta ner mig i gamla och nya godingar!

Sjung tills du stupar får 4 svaga Storytel S i betyg.

Tommy Körberg in på livet, både privat och musikaliskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s