Sporttopp med ljudbok?

Att träna utan att ha något att lyssna på kan vara snäppet värre än att åka tåg utan ljudbok. Jag kan inte vara den enda som haft problem att“ hitta någonstans att stoppa mobilen under ett träningspass “– och därför vill jag dela med mig av den här smarta lösningen!“ (Jag vet att vi sysslar med ljudböcker, men jag ser det mer som en livsstil ;))

Bakgrund: Jag har provat en massa olika sorters iPhonehållare som lovar stort men faller platt. Såna man sätter på armen funkar inte för mig. Det känns som om hela kroppen är sned och liksom felbalanserad så det har gått bort. Och jag MÅSTE ha telefonen med mig. M.Å.S.T.E.

Så hittade jag då den här sporttoppen som jag vill tipsa er om. Den ser kanske inte mycket ut för världen men är helt galet bra. Ficka fram där man kan stoppa mobiltelefon, nycklar och“…ja, vad man vill egentligen. Fickan för mobilen är liksom stretchig så den sitter fast ordentligt och man behöver inte oroa sig för att den ska ramla ut. Det finns ett litet hål för sladden och ett blixtlås man kan stänga för att hindra innehållet från att rymma (jag stänger aldrig fickan, det har liksom inte behövts).

Minus för att telefonen blir svettig (jag vet faktiskt inte hur nyttigt det är för telefonen att gotta sig i svett, men den funkar ju fortfarande“…såå“…) och för att det är lite tricksigt att plocka upp den ur fickan medan man tränar.

Men, har du samma problem som jag, med svaga armar och ett starkt ljudboksberoende kan jag varmt rekommendera den här toppen. En riktigt bra investering!

(Du hittar den här )

Pratar man betyg…ptja. Då får den 4 poäng, av 5.

Sporttopp med ljudbok?

5 reaktioner på ”Sporttopp med ljudbok?

 1. Agneta Werner skriver:

  Ett annat tips är bluetooth… då behövs inte sladdkontakten med telefonen så jag kan lägga den bredvid när jag tränar:-))

  Gilla

 2. Ulrika skriver:

  Bra tips. Man kan också sy på en egen ficka på samm stälke m ett material som står emit fukt bättre. Slt köpa ngt skydd att lägga telefonen i.

  Gilla

 3. Jan skriver:

  Hej,

  Har du tänkt på att telefonen är en radiosändare och att ju närmare kroppen den befinner sig ju starkare inverkan har den? För det står alltmer klart att det inte är ”hälsosamt” med all den elektromagnetiska strålning vi utsetts för så vore jag i dina kläder så skulle ja ta mig en funderare på att ha telefonen så nära kroppen och dessutom på ett i alla fall för er kvinnor mer känsligt ställe. Dock, skulle det vara så att du har telefonen i ”offline/flygläge” när du har den i toppen och bara lyssnar på ljudböcker så är det genast klart bättre 🙂

  Gilla

 4. Maria skriver:

  Jag har en liten barnstrumpa i bhn som jag har mobilen i, jag har även en sportbh som är fodrad i bysten och det ger en perfekt ficka för telefonen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s