Adolf Hitler- mannen bakom myten

Adolf Hitler“ 
av Bengt Liljegren
med Tomas Bolme

Som titeln avslöjar så handlar boken om Adolf Hitler, men också om hans familj, vänner och de som stod honom nära under hans liv. Ofta utmålas Hitler som en demon, en genom-ond person som bara hade ett mål i livet, men i boken får man lite perspektiv. Precis som alla andra har Hitler en barndom, en mamma och en första kärlek.

En bok om Adolf Hitler, är det verkligen något att lyssna på? Ja, det tycker i alla fall jag! Om man är intresserad av historia, av att lyssna på biografier, eller som jag intresserad av hur Hitler och Nazisterna kunde ta makten så är denna bok absolut intressant. Det är viktigt att vi aldrig glömmer vad denna man ställde till med trots att “ han var en helt vanlig man.

Tomas Bolme är som alltid en bra och stabil uppläsare.

Adolf Hiler får 4 Storytel S i betyg

Adolf Hitler- mannen bakom myten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s