Zombies – de nya vampyrerna?

Nä. Nu har jag tjuvläst en bok eftersom jag inte kunde vänta på ljudboksversionen igen. Varma kroppar, eller Warm bodies (fast det låter mer som Warm buddies när jag uttalar det har jag insett) “– en zombiebok“….som är på tapeten nu när den kommer ut som biofilm.

Kort sammanfattning. Zombies tar över världen. Fåtal människor kvar. Boken berättas ur zombien Rs perspektiv som slutar vilja äta människor när han smaskat i sig Julies (huvudperson 2) pojkväns hjärna. Han blir kär i henne och det är problematiskt som ni förstår“…så får vi följa dem när de (kanske) förändrar världen. Lite Twilight över boken“…fast bättre.

Är jag ett inbitet zombiefan? Knappast. Älskar jag vampyrer? Njae“… “ Men. Fasen. Jag gillar boken “– “ och med Nicholas Hoult (ni vet, han ifrån Om en pojke) i rollen som R tror jag att jag kommer att älska filmen. Men. Jag tror att det är bra att ha läst boken först. Det är bara en känsla jag har.

Kolla trailern:

Zombies – de nya vampyrerna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s