Lotta Lundgren – gör sidekick till en frontkick

Jag älskar Lotta Lundgren (sidekick till Alf Tumble i boken Drick!). Dyker hennes namn upp någonstans så läser/ser/lyssnar jag. Hennes lite lömska humor är precis så svårtolkad att jag inte vet om hon bara pratar lite långsam göteborgska eller om hon har sagt något riktigt tänkvärt och bitskt. Om jag kommer fram till att det var ett skämt så känner jag mig smart, om inte så fnissar jag ändå.

För den som mot all förmodan inte vet vem Lotta Lundgren är så har hon skrivit kokboken“ ”Om jag var din hemmafru “– eller hur man får en vardag att smaka som en lördag”, varit en avgörande del i framgången med tv-programmen ”Landet brunsås” och ”Historieätarna”. Samt gjort ett sommarprat som alla måste älska.

Men hon är på något sätt mer än bara en vanlig dödlig mediaprofil. En vänlig själ där ute har satt ihop en gifanimationssida om henne som kanske kan förklara varför man inte kan låta bli att fascineras av och bli lite kär i LL:“ http://lottalundgrengifs.tumblr.com/

Och nu ska de spela in en säsong till av ”Historieätarna”, jag är salig!

Lotta Lundgren – gör sidekick till en frontkick

Kommentera