Rosa elefanter, en må bra bok!

Rosa elefanter
Av Karin Brunk Holmqvist
Med Johan Rabaeus

Denna bok handlar om Selma och Artur som bor på en liten gård strax utanför Tommarp. De är pensionärer men drev innan dess ett jordbruk med både djur och odlingar. En tidig vårdag upptäcker de att de har nya grannar i två av husen på samma gata. Samtidigt läser Artur i tidningen att en man försvunnit från deras lilla samhälle, han är spårlöst borta och spekulationer om att han blivit mördad drar igång.

Artur funderar på om en av grannarna kan ha något med försvinnandet att göra och kan inte låta bli att spana lite.“ Selma hittar en ny väninna i den andra grannen, lever upp och provar saker hon aldrig trodde var möjliga.

Karin Brunk Holmqkvist skriver väldigt engagerande om helt vanliga människor och det är klart spännande att följa Arturs tankar, göromål och intresse för den nya grannarna, även om det inte går i något rasande tempo.

Johan Rabaeus är inte en av mina favorituppläsare, men han fungerar väldigt bra i denna bok.

Det är en måbra bok som inte är så lång och med fördel kan lyssnas på av alla.

Och jag ger den 3 runda, goa Storytel S i betyg.
“ 

Rosa elefanter, en må bra bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s