Vad har du för färg?

VanmaktFörfattaren Thomas Erikson skriver spänningsromaner om beteendevetaren Alex King. Tredje boken kom nyligen och heter“ Vanmakt, där har huvudpersonen en utpräglat blå personlighetstyp. Inte nog med det, Thomas är själv verksam i yrket och har gett oss ett lite kul test man kan göra på sig själv eller andra för att se vilken personlighetstyp man är.

Thomas använder sig av ett system som kallas DISA och beskrivs så här: ”En av världens mest använda metoder för att beskriva en persons beteendeprofil är DISC profilen eller DISA språket. Av pedagogiska skäl används färger som beskrivning. Systemet beskriver fyra huvudtyper.”

Här finns en PDF med Thomas Eriksons test. Är du röd, gul, grön eller blå?

 

Vad har du för färg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s