Julia Svanberg: Varför kom du hit?

Varför kom du hit? Av Julia Svanberg är en spännande debut som är en slags blandning av spänningsroman om ett försvinnande men också en berättelse om relationer och kärlek i ett land där nästan vad som helst kan hända.

Till boken har förlaget släppt en boktrailer i formen av ett nyhetsreportage om Henrik. Den försvunne Henriks karta där han ritat in hur han tänkt resa i Sydamerika och en fejkad tidningsartikel om hur hans försvinnande rapporteras hemma i Sverige. Visst blir man nyfiken på att lyssna på boken när man läser den? Kul när förlag hittar på extramaterial som kan sätta igång fantasin och få en att vilja veta mer. Häng med på något som kanske inte riktigt har hänt men som ligger otäckt nära sanningen!

Artikel om försvinnandet
Henkes karta

Här kan du lyssna på boken direkt!

Julia Svanberg: Varför kom du hit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s