Hälsning från författaren Emelie Schepp!

Jag är så glad och stolt över att Märkta för livet i dag har premiär som ljudbok med Katarina Ewerlöf som uppläsare. Berättelsen om åklagaren Jana Berzelius, som är min debut, har redan såld i över 50 000 ex. Det är en fartfylld historia med våld och kärlek, med svart och vitt och jag hoppas att man som läsare blir fascinerad och förvånad, kanske rent av förbannad och till och med överraskad, på Jana, eller på personerna runtomkring henne, på det som händer och inte händer.

På grund av en olycka har Jana inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån. En dag får hon i uppdrag att leda förundersökningen i det uppmärksammade mordet på Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping. Men utredningen tar en oväntad vändning när ännu ett lik hittas. Denna gång är det en pojke. Och ju mer Jana gräver i den döda pojkens bakgrund, desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en historia mörkare och blodigare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Kan hennes kolleger lita på henne? Kan hon ens lita på sig själv? Svaren får ni om ni lyssnar på Märkta för livet.

Med vänliga hälsningar,
Emelie Schepp
Författare

Hälsning från författaren Emelie Schepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s