Birgitta Bergin ger oss Ett oemotståndligt förslag!

bergin
Birgitta Bergin

Vill du ha en bladvändare med sting i? Då har jag ett förslag.

När du har läst igenom prologen i min nya roman Ett oemotståndligt förslag så tror jag att du är fast. Låst. Tagen. Därför att du vill veta mer. Det är det som är min intention och det är det som jag vill uppnå när jag skriver. Jag vill fånga dig som läsare. Helst direkt.

Den här boken är en bladvändare. Här finns inga sidor som är slött skrivna. Här är det tempo. Du som läsare ska efter varje kapitel känna att “”bara ett kapitel till“”. Dialogerna är många och jag vill att du ska dra på smilbanden, älska mina karaktärer och bli uppslukad av känslorna som svallar.

Anna och Calle. Det är dem de handlar om. Anna som är en småstadtjej som vill så mycket mer. Välutbildad, kanske lite djupsinnig, goodlooking, ung och med en frustration över sitt vanliga och händelsefattiga liv som hon inte vet hur hon ska ta sig ur. Calle är motsatsen. Snygg och dryg, lite översittare, välbärgad, en partylirare, bekymmerslös … men samtidigt med något dolt inom sig, ett slags vemod eller en sorg som han gör allt för att dölja. Dessa två ytterligheter möts under underliga förhållanden och utvecklar en vänskap och en relation som Anna har svårt att sortera ut. Vem är Calle? Vad döljer han? Och vad händer med hennes tidigare så trygga liv? Det här är kärlek men också dramatik. Svek men också tillit. Sorg men också glädje. Gömda hemligheter men också framtidstro.

Jag heter Birgitta Bergin, är författare och jag älskar att skriva. Mina karaktärer blir mina vänner. Sista tiden har jag umgåtts mer med Anna och Calle än med min familj. Och för att slippa ta avsked så skriver jag för säkerhetsskull på en fortsättning för inte vill jag överge mina vänner! Och i den här sagan som jag faktiskt får lov att dikta ihop så tror jag att många känner igen sig i olika scener.

Mycket av det jag skriver är hämtat från olika verkligheter, ett pussel av händelser från en mängd olika sammanhang blandat med en rejäl portion fantasi, ett pussel med tusentals bitar som så småningom blir en berättelse, en roman, en bok.

En bladvändare.

Lyssna på den, eller läs den. Jag tror du kommer förstå vad jag menar.

/BB

Birgitta Bergin ger oss Ett oemotståndligt förslag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s