Denise vågar för första gången tala om sitt mörker

denise_rDå var det dags. För min dag. I kvällens avsnitt av Deckarna får ni se The Rudberg Collection.

Jag har länge tänkt på hur det skulle bli om jag valde att lyfta på den där stora tunga stenen och låt skiten krypa fram. Att prata om sitt mörker och det som format oss är svårt. Svårt som fan. Vi väljer sällan att vara så öppenhjärtiga, inte ens med dem som står oss allra närmast. Hur ofta har du själv suttit på en middag och berättat om det allra mörkaste? Hur ofta ger du en annan människa ett förtroende som verkligen blottlägger dig själv?

Om vi gör det sker det ofta i det fördolda. Hos en psykolog eller en läkare. Möjligen hemma hos en god vän i soffan med en kopp te. Men även då kan det vara omöjligt att sätta ord på det som varit.

Jag hade väldigt svårt att formulera min historia så att det inte skulle bli alltför hudlöst eller utlämnande. Jag vet heller inte om jag har lyckats, det återstår att se. Själv har jag inte sett mitt eget program i förväg. Trots att jag erbjudits möjligheten. Jag vet heller inte om jag kommer att göra det.

Men om ni väljer att se kvällens avsnitt, så ber jag bara om en sak. Ta på er de snälla glasögonen, för det här var bland det svåraste jag har gjort.

Denise vågar för första gången tala om sitt mörker

En reaktion på ”Denise vågar för första gången tala om sitt mörker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s