Annalena Mellblom Gästbloggar!

Foto: Denise Lissert
Foto: Denise Lissert

Hur kan fler människor få tillgång till personlig utveckling genom självhypnos, tidigare liv terapi, meditationer och healing utan att jag personligen behöver vara på plats?

Jag har sedan 1999 arbetat aktivt med att föreläsa, utbilda människor till att kunna skapa ett liv som varje person älskar, vilket är högst personligt för var och en. Att jobba med människor och utveckling gör att jag själv varje dag utvecklas tillsammans med andra och det är min passion vilket tar mig upp inspirerad varje morgon ur min säng.

Som författare och förläggare till 11 olika ljudböcker som innehåller utbildning, healing och ökat medvetande för att människor som vill kunna skapa det liv som dom älskar, ska kunna göra det på ett sätt som ligger i linje med deras drömmar och visioner.

Alla ljudböckerna är uppbyggda utifrån att varje person ska kunna använda sin egen fulla potential alla områden i livet. Relationer, hälsa, pengar, ekonomiskt flöde, rikedom, energi, tillit, livet, och livet innan och efter detta.

Vägledd självhypnos: Alla som vill kan komma ner i ett hypnosläge, vilket är ett högst naturligt tillstånd som kan upplevas som när man ligger i en soffa på dagen och vilar. Man är djupt inre fokuserad, med en känsla av att världen utanför klarar sig själv en stund. När du tillåter dig att genom vägledning komma till ett hypnosläge, kommer du i kontakt med ditt undermedvetna, där allt som har hänt dig, alla dina beslut du har gjort under livet, liven, finns tillgängligt. Och med hjälp av healing och självsuggestioner kommer du att kunna rensa det som inte servar dig längre och lägga till det som hjälper dig att uppfylla dina drömmar och agera i livet och mot den riktning som är viktigt för dig.

Alla självhypnos ljudböcker har olika inriktningar, men i grund och botten står för att du ska kunna leva ett liv som är värdefullt för dig.

Forskare har kommit fram till: Forskare har under många år och i olika sammanhang forskat vad som händer med människan när man använder mental träning, meditation och självhypnos och även dom har kommit fram till att det är ett kraftfullt sätt till självhjälp till mental och fysiks läkning.

Foto: Jan Bolmesson
Foto: Jan Bolmesson

Tackbrev: Jag vet att jag har tagit ett beslut som funkar för människor fast jag personligen inte är på plats genom att jag startat upp förlaget NumberOneYou Förlag som ger ut ljudböcker inom hälsa personlig och andlig utveckling, då jag varje dag får brev från människor som använder ljudböckerna och får nya resultat i sina liv, tack vare deras önskan att ha ett liv dom älskar och att det finns lättillgängliga hjälpmedel för det.

Tack vare ljudböckerna få människor som absolut inte tidigare tänkt tanken på någon om att använda verktygen självhypnos och meditation möjligen att i lugn och ro genom bla Storytel få prova på om det är något för dom, vilket leder till 100.000 tals människor öppnar nya dörrar i sina liv. Även alla som sysslat med självutveckling i olika områden under flera år, har alltid sin nästa nivå i sina liv.

Så sätt dig så bekvämt som möjligt, ladda hem ljudboken som passar dig för stunden och njut av en resa som servar dig nu och i framtiden.

Lyssna på den senaste boken här!

Vill du veta mer om mig, så finns jag tillgänglig på www.annalenamellblom.se

Annalena Mellblom Gästbloggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s