Bokmässan i Göteborg

Årets stora bokmässa i Göteborg bjöd på intressanta författarsamtal, heta boktips, trevliga kundbesök och varma ord från en hel del bokälskare! Vi var riktigt nöjda när vi mot söndagen packade ihop och sa tack för denna gång. Mest komplimanger fick vi för vår fina Storytelmonter där orangea hörlurar hängde ner från ovan och lyssnaren kunde dyka in i en annan värld, antingen genom att lyssna på en ljudbok som rullade eller på författarsamtal när dessa ägde rum. Väldigt mycket Storytel känner vi!

_005Bokmassan
Allra galnast blev det när Håkan Nesser och radarparet Alex och Sigge äntrade vårt intervjubås. Under de fyra dagarna som mässan var öppen besöktes vår monter av 37 författare:

Sofie Sarenbrant, Adam Sarafis (= Linda Olsson & Thomas Sainsbury), Camilla Kuylenstierna, Catharina Ingelman-Sundberg, Emelie Schepp, Peter Stjernström, Birgitta Bergin, Christoffer Holst, Camilla Läckberg, Katarina Bivald, Anna Fredriksson, Monica Kristensen, Caroline Säfstrand, Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt, Alex Schulman & Sigge Eklund, Anders Gustafson & Johan Kant, Camilla Grebe, Carina Bergfeldt, Viveca Sten, Stefan Ahnhem, Anna Jansson, Håkan Nesser, Mats Strandberg, Christina Olséni & Micke Hansen, Sofia Fritzson, Ingrid Elfberg, Carin Gerhardsen, Mari Jungstedt & Ruben Eliassen, Ninni Schulman, Lars Wilderäng och Christina Larsson.

_001Bokmassan
_002Bokmassan

_003Bokmassan


_004Bokmassan

Missade ni någon intervju? Oroa er inte! Håll utkik på vår Facebook-sida, intervjuerna kommer att vara möjliga att lyssna på framöver.

Tusen tack för alla som hälsade på oss under bokmässan
och vi hoppas att vi ses nästa år!

Bokmässan i Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s