Juliga och härliga berättelser!

juliörat
Har julfjärilarna inte besökt din mage än? Då har vi rätt medicin för dig! Vi har samlat våra julfavoriter i en boklista som garanterat kommer att locka fram julkänslorna. Dessa mysiga sagor passar alla åldrar! Samla hela familjen och mys av juliga berättelser.

Boklistan:
1. Ett mirakel till jul
2. Tomten
3. Julevangeliet/Kejsarens syn
4. God jul – en berättelse
5. Julgröten
6. A christmas carol
7. I heart christmas
8. Tomtemaskinen
9. Letters from father christmas
10. Sunes jul

…och många fler!

Såhär kan du hitta boklistan i appen:
Ladda ner Storytelappen kostnadsfritt till din telefon, tryck på “Testkör” (om du inte har ett eget konto) och gå in under Boktips. Skrolla sedan ner, när du ser stora bilder med en rubrik på kan du byta bild med en fingerrörelse åt sidan. Hitta bilden som det står “Jul i örat” på så finner du hela listan!

Juliga hälsningar!

Juliga och härliga berättelser!

Kommentera