10 ljudböcker du inte får missa vintervåren 2016!

Nytt år innebär inte bara att man får en ny start utan det innebär också så klart att det kommer massa nya smaskiga titlar!

Om du känner dig vilse kring vad du ska ta dig an härnäst och vilka böcker du ska spara ner i bokhyllan under våren så hjälper vi dig gärna. Här är 15 titlar du absolut inte får missa de första månaderna 2016.

01_blogg
1. Vem är Evan Smoak? av Gregg Hurwitz, uppläsare Stefan Sauk.
Här har vi en ny spänningsroman att sätta tänderna i. Boken handlar om Evan Smoak som lever under falsk identitet i Los Angeles. Från tolv års ålder har han övat för att bli den perfekte mördaren i ett topphemligt och olagligt projekt hos Försvarsdepartementet.
Preliminärt släpp i januari.

02_blogg
2. Raskrigaren av Mattias Gardell, uppläsare Martin Wallström.
Ibland är de bästa böckerna de som skildrar verkligheten. Här har vi en sån. Raskrigaren handlar om den rasistiska seriemördaren Peter Mangs och innehåller tio djupintervjuer med honom. Skrämmande lyssning som preliminärt utkommer i januari.

03_blogg
3.
Grottbjörnens folk av Jean M. Auel, uppläsare Helena af Sandberg.
Som vi har längtat! Den här våren kommer äntligen första delen i Grottbjörnens folk ut som ljudbok. Nostalgi deluxe! Följ Ayla på hennes spännande färd genom livet. De tre första delarna i serien släpps under våren, massa härligt att lyssna på helt enkelt! Första delen släpps preliminärt i slutet av januari.

04_blogg
4. Bro bro breja av M. J. Arlidge, uppläsare Callin Öhrvall Delmar.
I höstas kom första delen i serien om kriminalkommissarien Helen Grace ut, Ole Dole. Nu är det dags för del 2. Boken börjar med att en man hittas död i ett övergivet skjul, någon har skurit ut hans hjärta och lämnat det utanför familjens ytterdörr. Det är det första offret…
Preliminärt släpp februari.

05_blogg
5. Utmarker av Arne Dahl, uppläst av Martin Wallström.
Här har vi en ny tempofylld roman av den älskade författaren Arne Dahl. Här får vi följa poliserna Sam Berger och Molly Blom och deras jakt på vad de tror kan vara en seriemördare. När Sam träffar Nathalie Fredén visar det sig att fallet har obehagliga kopplingar till honom själv…
Preliminärt släpp under februari.

06_blogg
6. Estrid av Johanne Hildebrandt, uppläst av Angela Kovács.
Under våren kommer även nästa del i den omtyckta serien Sagan om Valhalla. Här fortsätter kärlekshistorien mellan vikingatidens mest mytomspunna drottning och kung. I boken så får vi uppleva både kärlek och historisk spänning, vi ser verkligen framemot den här!
Preliminärt släpp i april.

07_blogg
7. Vattnet drar av Madeleine Bäck, uppläsare ej klart.
Till alla er som längtat efter något som påminner om Engelsforstrilogin, här har ni det! Vattnet drar är den första delen i en trilogi som utspelar sig i en bygd i Gästrikland där konstiga saker har börjat hända. Det känns i själva luften att det är förändringar på gång, det som legat dolt i hundratals år är på väg att vakna igen… Hur spännande låter inte det här?!
Preliminärt släpp i mars.

08_blogg
8. Stora små lögner av Liane Moriarty, uppläst av Kerstin Andersson.
Alla ni som älskade Öppnas i händelse av min död, här har ni en ny bok av samma författare. En roman om vänner, mammor, döttrar, nya fruar och före detta män… Sen kan vi bara ana att det här är en roman med lite spänning i, med tanke på författarens efternamn, Moriarty, en lek med Sherlock Holmes ärkefiendes namn.
Preliminärt släpp i april.

09_blogg
9. Sjuka själar av Kristina Ohlsson, uppläsare Niklas Engdahl.
Fantastiska Kristina Ohlsson som skrivit om Fredrika Bergman tidigare kommer nu med sin första skräckroman. Och det här verkar riktigt lovande – bara frasen “Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet” får oss att rysa. Bäst att spara ner i bokhyllan, och lyssna inte när det är mörkt!
Preliminärt släpp i februari.

10_blogg
10. Handen på hjärtat av Hilary Boyd, uppläsare Angela Kovács.
Till alla er som älskade Torsdagarna i parken så kommer nu en ny bok av författaren. Temat är återigen kärlek med förhinder. Flora och Fin var tillsammans för tre år sedan. Efter att Fin nyligen varit med om en bergsklättringsolycka så vill han att de ska flytta ihop igen. Flora är villig att ta honom tillbaka trots att han varit väldigt självisk tidigare i deras förhållande. Har Fin verkligen förändrats? Saker och ting ställs på sin spets när Flora upptäcker att hon är gravid…
Preliminärt släpp februari.

Det kommer så klart flera andra böcker som vi verkligen längtar efter, bland annat de här titlarna:

11_blogg

10 ljudböcker du inte får missa vintervåren 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s