Ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016

Storytel har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016. Vilken ära!

topp100Motivering för Storytel:
”Ljudboksplattformen Storytel växer kraftigt och expanderar till fler länder vilket skapar stora möjligheter för medarbetare att utvecklas under en spännande resa. Den starka och positiva företagskulturen är en viktig framgångsfaktor och de anställda uppmuntras ständigt att engagera sig i frågor de brinner för. Det höga medarbetarengagemanget på Storytel är dessutom ett tydligt kvitto på att de anställda trivs och det står det klart att Storytel utses till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016.”Karriärföretagen 2016

Om Karriärföretagen:
Sedan 2011 har Karriärföretagen identifierat de främsta arbetsplatserna i Sverige där fokusering ligger på medarbetarutveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats. Läs mer här!

Ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016

2 reaktioner på ”Ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016

 1. Gun Walldal skriver:

  Grattis till utmärkelsen, den är välförtjänt. Men bra kan bli bättre så här kommer några synpunkter. Märker när jag läser recentior att många av era lyssnare/läsare liksom jag är ”kulturtanter”. De i er personal som som skriver i er blogg mm är unga kvinnor. Vill se synpunker från män o även äldre personer. En annan sak: era arrangemang som t ex författarfrukost hålls bara i Stockholm. Vi andra vill också ha möjlighet att vara med

  Gilla

  1. Hej Gun! De som är med och skriver om böcker samt boktipsar är allt mellan 25 till 55 år. Det stämmer att medelåldern på Storytels personal är ganska ung men vi försöker hela tiden att inkludera andra i vårt boktipsande.

   Huvudkontoret ligger i Stockholm och därför är det oftast lättare att göra event inom Stockholmsområdet men givetvis finns det en motivation att i framtiden göra fler event utanför storstaden. Trevlig tisdag, Michelle!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s