Vi drabbades av Nobelpristagaren!

fakta_desistavittnena
Senaste Nobelpriset i litteratur gick till journalisten Svetlana Aleksijevitj. Hon är känd för att lyfta ämnen som inte är helt vanliga att uppmärksamma. Efter att ha varit favorittippad i flera år så fick hon slutligen det prestigefyllda priset.

Vi var några stycken som bestämde oss för att lyssna på De sista vittnena. Och oj, vad den drabbade oss. Fortsätt läsa för att se vad vi tyckte! Och lämna gärna en kommentar om hur du upplevde boken.

fakta_mirja_beskrivning

fakta_max_beskrivning
desistavittnena(1)
fakta_peter_beskrivning

fakta_helena_beskrivning

patricio_profilbeskrivning
omdugillar_fakta

Vi drabbades av Nobelpristagaren!

2 reaktioner på ”Vi drabbades av Nobelpristagaren!

  1. Karl-Erik Brodén skriver:

    Tack för en trevlig och intressant sajt. Jag är pren. hos er sedan flera år och har lyssnat (läst) ett flertal nobelpristagare, t ex Selma Lagerlöf, Sigrid Undset, Ernest Hemingway, Albert Camus, Harry Martinson, Herta Myller, Mario Vargas Llosa, Tomas Tranströmer, Mo Yan, Alice Munro, Patrick Modiano, Svetlana Aleksijevitj, Jean-Marie Le Clezio, i er utgåva. Har skrivit till er tidigare om att be er producera fler titlar med övriga fantastiska författare. Bra att man kan söka under rubrik för att snabbt komma till ert utbud av nämnda författare. T ex några finns på originalspråk, t ex Bellow, men vore bra med översättning för min del. Bifogar en kronologisk lista. Hälsningar K-E https://sv.wikipedia.org/wiki/Nobelpriset_i_litteratur#Kronologisk_lista_.C3.B6ver_pristagare

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s