Storytel Original – Frukostevent

Den 14e juni anordnade vi ett frukostmingel för kunder, branschfolk och Storytelpersonal där vi presenterade vår nya stora satsning – Storytel Original. Som vi tidigare har berättat (Läs tidigare post) handlar detta stora projekt om att ta fram berättelser som främst ska lyssnas på, ljudboken först med andra ord.

storyteloriginal_event01
Vi befann oss på Sture biografen och morgonen började med en trevlig frukost bestående av ost- och skinkfrallor, yoghurt med bär, frukttallrik och kaffe. Efter lite mingel begav vi oss in i salongen där självaste Gustav III stod på scenen. En av serierna som ni kan följa heter just Gustav III checkar in och läses av Fredrik Berling, skriven av Christian Holmkvist.

storyteloriginal_event02
Vi fick möjlighet att stifta närmare bekantskap med författare och inläsare till de fyra första serierna som kommer produceras under Storytel Original. Förutom Gustav III checkar in så hade vi också dessa på scenen: Jesper Ersgård, en av författarna till Svart stjärna och inläsaren Stefan Sauk var på plats samt Daniel Åberg som skrivit serien Virus och Lennart Jäkhel som läser in serien Vargland.

storyteloriginal_event03
Efter presentationen fick alla som närvarande en härlig goodiebag, som bestod av en superfin tygpåse, ett par hörlurar från Urbanears, flyers med information om Storytel Original samt Lyssna-bilagan.

storyteloriginal_event04
Om ni vill se alla boktrailers som visades under presentationen besök vår Youtube-kanal: Gustav III checkar in, Svart stjärna, Vargland och Virus. Vill ni läsa mer om serierna så kika in här!

Hoppas att ni hänger med på resan!

Storytel Original – Frukostevent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s