Michelle på Storytel: Mina Topp 5

michelle_storytelboktipsar_sommarspecial
Detta var ingen lätt uppgift kan jag säga. Mina topp-fem böcker ändras hela tiden, det går i perioder det där. Ibland är jag helt insnöad i deckare och spänning, andra tillfällen får jag inte nog av feelgoods. Mellan dessa perioder vill jag gärna lyssna på fantasy, relationsromaner och ungdomsböcker. Jag är en allätare med andra ord! Men mina topp-fem böcker just nu är:

1). En förtjusande man av Marian Keyes
Jag slukade (nästan) den här boken i pocketformat under en semestervecka i Bulgarian. Däremot avslutade jag inte boken och valde därför att lyssna på hela berättelsen i ljudboksformat. När jag har lyssnat färdigt var jag lite sorgsen över att den var slut, jag hade nämligen förälskat mig i en av huvudkaraktärerna – den fantastiska Lola. Jag undrar om det ändå inte är dags att lyssna på den här boken igen…

2). Rosengädda nästa! av Emma Hamberg
Jag gillar nog Rosengädda-serien av samma anledning som jag tycker så mycket om En förtjusande man. Det är härligt, tokigt, skönt och ganska rättvist. Emma Hambergs inläsning är så rätt dessutom, hon är Tess i mina öron. Ni vet när man tycker om en riktigt bra film, du kan se den flera gånger utan att tröttna. SÅ är det med Rosengädda-serien.

3). Låt vargarna komma av Carol Rika Brunt
En bok som jag tycker att alla borde lyssna på. Den här berättelsen berör verkligen, en bok som du bär med dig länge. Det är lite sorgligt men du får samtidigt skratta ibland och som lyssnare följer man med i Junes känslotåg. Det är trovärdigt!

4). Isprinsessan av Camilla Läckberg
EGENTLIGEN är det hela Fjällbacka-serien som jag vill puffa för. Deckare har inte tidigare varit ett självklart val för mig förut. Jag älskar tv-serier som Criminal Minds, CSI och så vidare men som bok har det aldrig varit intressant – förrän nu. Jag kunde inte sluta lyssna på serien om författaren Erica och polisen Patrik när jag av en slump lyssnat på Isprinsessan. Mycket underhållande!

5). Parfymsamlaren av Kathleen Tessaro
Trodde verkligen inte att jag skulle gilla den här boken så mycket som jag gjorde. Du sveps in i 1920-talets förföriska Frankrike. Magiska dofter, societetsliv och färgstarka människor – både det glamourösa men även det mörka som gömmer sig under glansen. Jag gillar det. Jag gillar det skarpt.

profil_ungdom_michelle

Soliga hälsningar,
Michelle på Storytel

Michelle på Storytel: Mina Topp 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s