Angelica på Storytel: Mina Topp 5

angelica_storytelboktipsar_sommarspecial
Jag ringer mina bröder
För mig är det här ljudboksuppläsningarnas uppläsning. En kort liten pärla på 1,5 timme som man plöjer i ett nafs. Hamadi Khemiri gör en helt fantastisk tolkning av sin brors bok, och man bara sveps med och är på Stockholms gator. Jag tvingar alla jag känner att lyssna på den här boken, för den är SÅ bra.

Vattnet drar
När jag la vantarna på den här boken kunde jag inte sluta läsa. Vattnet drar är en bruksskräckis som spelar på alla mina strängar. Den utspelar sig i Gästrikland där mystiska saker börjar hända. Skogen väcks till liv och man kan inte värja sig. Det här är spännande från första stund helt enkelt!

Tillsammans är man mindre ensam
Sugen på himlastormande kärlek i Frankrike? Då är det Anna Gavaldas böcker du ska lyssna på. I just Tillsammans är man mindre ensam är det kärleken mellan Camille och Frank som sakta väcks till liv. En riktigt härlig relationsroman som får en att både skratta och gråta!

Expeditionen – Min kärlekshistoria
När den här boken först kom så diskuterade vi den ivrigt på kontoret. Jag älskar den här “besattheten” Bea Uusma har och hur hon lyckas dra i mig i den, hur jag också så gärna vill veta vad som har hänt. När man märker att man sitter och funderar på de här teorierna, ja då vet man att det är en bra bok.

Ensam på Mars
En av de mest otippade böcker jag tyckt om. Jag är inte ett fan av böcker som utspelar sig i rymden, jag gillar mest idén men oftast inte att läsa. Men den här boken var riktigt jäkla bra! Det var en positiv överraskning som visade sig vara precis min kopp te. Lyssna!

ungdom_angelica_beskrivning
//Angelica på Storytel

Angelica på Storytel: Mina Topp 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s