Emilie på Storytel: Mina topp 5

emilie_storytelboktipsar_sommarspecial
438 dagar av Martin Schibbye och Johan Persson
En viktig bok som alla borde läsa om hur två journalisters önskan att rapportera om den osannolika verkligheten leder dem till 438 dagars helvete innan de äntligen får återvända till sina familjer i Sverige.

Fjärilspojken av Peter Stjernström
En annorlunda spänningsroman där vetenskapen tar sig alltför stora friheter och om människorna som hamnar däremellan. Denna roman kommer garanterat att bjuda på oväntade vändningar.

Drömliv av Karin Nordlander och Kajsa Ingemarsson
Kanske kommer denna roman inte att förändra ditt liv, men den bjuder på många aha-upplevelser och får en att tänka lite extra på vad som faktiskt är viktigt i livet. En härlig bok som jag tror är värd att återvända till mer än en gång i livet.

Norrsken av Frida Skybäck
Som en älskare av historiska romaner jag är älskar jag Norrsken av Frida Skybäck. Den bjuder på historiska miljöer, familjedrama, kärlek och även lite spänning. En roman som får dig att inte vilja ta ur hörlurarna förrän den är slut.

En dröm från att dö av Emelie Kalén Loxi
Psykisk ohälsa bland ungdomar är ett viktigt men även känsligt ämne att tala om, vilket gör en ungdomsbok som En dröm från att dö ännu viktigare. Den låter oss ta del av ungdomarnas egna liv och upplevelser av dagens samhälle, kärleken och en känsla att inte räcka till.

Emilie_ROMAN_profilbeskrivningar

Emilie på Storytel: Mina topp 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s